Ang. del 7.

Hej alla läsare förstår att ni vill ha ett nytt kapitel men nu är det såhär att jag skrev till del 8 eller 9 och nu skulle jag klistra in det i ett inlägg och då märker jag att allt är borta allt från del 6 är pooff borta .. PANIK får skriva om det men var verkligen nöjd med del 6-8 :/ så tar ett tag till för är inte direkt på skriv humor flr tillfället och min pappa ska åka till USA i två veckor på torsdag så vill spendera tid med han och min familj. Så ja ni får helt enkelt väänta , jag är verkligen ledsen för detta men det ska snart vara fixat. 
kram alla fina läsare .
 
ps.
säger nån att du är ful? att du är värdelös , äcklig , dum , för smal , för tjock? Gå fram till dom och säg: Watch me when I do my thing bitch. Skrattar dom? Förstod de. Låt dom skratta men när du ignorerar dom är det inte lika roligt nå mer , bara bry dig inte , hitta nån i samma situation och skaffa en dagbok , ingen blogg det är bara dumt, en dagbok helst med lås eller skriv ett word dokument bara skriv av dig , allt hat , all rädsla , all ånger , all sorg skriv av dig , allting kommer bli mycket lättare jag lovar.

Nothing like us , DEL 6

 

 

DEL 6
Tidigare: På vägen hem cirkulerade många tankar i mitt huvud.
Ny skola , nya vänner , nya lärare , Chaz allt snurrade i hennes huvud och hon tyckte förvånasvärt mycket om Stratford.
När jag lagt i lakan i min säng la jag telefonen på laddning och öppnade laptopen som hade legat på det svarta sängbordet men som nu låg i mitt knä. Jag surfade in på twitter och kollade igenom den lite snabbt innan jag loggade ut och stängde den. Jag släckte lampan och tänkte på dagen men hann inte långt innan jag somnade.

När jag öppnade ögonen kikade solen in genom persienerna och jag fick kisa för att kolla på klockan som jag hade hängt upp på väggen igår kväll. Hennes ögon var knappt öppna när hon försökte kolla på klockan.
Klockan var redan 11.05. Hon reste sig ur den stora sängen gick till garderoben och tog nya underkläder och kläder för dagen , det fick bli ett vitt linne med texten 'Shit happens' på och ett par slitna jeans , när hon sakta traskade mot hennes badrum kom tanken på Chaz upp i huvudet , den snälla , och dessutom väldigt snygga killen som bodde två hus ifrån henne. Han var så snäll , hon ville verkligen lära känna honom mer. Hon kände sig töntig när hon kom på vad hon nyss tänkt. Hon drog på vattnet i duschen och när vattnet blivit bra temperatur hoppade hon in i duschen , hon hade i shampoo och balsam för att sedan tvåla kroppen och raka sig lite snabbt på benen. Hon gick ut ur duschen och lindade en handduk runt henne , hon gick ut till sängen där hennes rena kläder låg. Medans hon tog på sig dom plingade det till i hennes telefon. Hon tog på sig alla kläder och gick fram till mobilen på sängbordet , hon öppnade det nyinkomna SMSet och läste: Hey , lust att hitta på nåt idag? / Chaz ;) ett stort leende spreds sig på hennes läppar när hon svarade , Ja visst ! När och var? ;) / Madison
Hon gick in på toan och tog fram hennes sminkväska , hon sminkade sig snabbt med eyeliner och lite mascara lite röd/rosa läppglans fick pryda hennes läppar. Hon kollade sig snabbt i spegeln och konstaterade att hon sminkat sig ganska fint för en gångs skull. När hon öppnade persienerna insåg hon att hon inte var i San Francisco nå mer , snön låg prydligt på marken utanför hennes fönster . Hon stegade mot garderoben och hittade en vit stickad kofta och hon drog på sig den ovanför t-shirten innan hon tog sin mobil och gick ner för trappen mot köket. Hon skulle precis öppna kylskåpet när det slog henne. Hon hade inget att äta.. Hon tog fram 100-dollars sedeln hennes mamma gav henne igår , tog sin mobil och nycklar och gick ut i hallen , hon satte på sig sin svarta vinterjacka och hennes svarta fodrade Converse innan hon gick ut till bilen , startade den och rullade ut från uppfarten. Hon körde runt i stan ett tag innan hon hittade en mat affär , hon körde in på parkeringen och klev ur bilen. Hon låste den innan hon fortsatte gå mot dörrarna till affären. Hon gick in i affären tog en korg och plockade på sig det hon tyckte behövde , det fick bli lite mat , lite godis och 2 Ben & Jerrys och en stor cola flaska , innan hon gick och betalade , tog kassarna och ca 5 minuter senare satt hon i bilen påväg hem igen. Hon rullade upp på uppfarten framför hennes hus och gick mot dörren , låste upp den och stegade in i den stora hallen som var nästan proppfull med kartonger , hon suckade och ställde ner matkassen medans hon tog av sig ytterkläderna. Hon gick in i köket och plockade in maten innan hon bredde en macka och slukade den snabbt , hon var verkligen hungrig. Hon bredde en till och hällde upp ett glas juice innan hon gick in i vardagsrummet , tur att dom hade kopplat in Tvn ialla fall , hon letade länge innan hon hittade ett bra program , det fick bli Jersey Shore på MTV , hon hade alltid gillat det programmet fast hon tyckte det var lite överskattat. Det plingade till i hennes mobil , ett sms från Chaz antog hon , och rätt hade hon : Kan jag komma till dig typ nu? / Chaz . Hon svarade snabbt tillbaka : Ja visst , kom när du vill jag är hemma! / Madison Några minuter senare  plingade det  på dörren och hon gick med raska steg dit , hon öppnade och utanför stog Chaz och 2 andra killar stog brevid honom. 

Hon fick en liten shock av att han hade sällskap!

---------------------------------------

OO vilka är killarna?? ;) Nästa kapitel kommer  i helgen tror jag! Ska även börja med små collage numera kanske blir roligare o läsa då!

Om jag inte känner för nå annat ;)


Screeeeeeew

Screeeeeeeew this lägger upp kapitlet nuuuuuuuuuuuu snart haha!

Nytt Kapitel?

Heeeeeeeej har skrivit as mycket nu as mycket o as mycket 1 och ett halvt kapitel.. haha men ska jag lägga ut det idag eller på fredag/lördag?

Nothing like us , DEL 5


Tidigare: 'Om du får välja klass så välj min !' Sa han med en blinkning.
'Det ska jag' sa jag och blinkade tillbaka.
Han ställde glasen på köksön i mitten av det stora ljusa köket. 'Säg stopp' Sa han och skrattade till.
När nästan hela glaset var fullt sa hon 'Stopp!' De båda började skratta medans han hällde upp till sig själv.

När vi pratat ett tag om ganska onödiga saker så kollade jag min mobil och såg att klockan redan var 11.25 PM. 'Oj!' Fick jag ur mig.
'Vad har hänt?' Hans min var seriös.
'Nej inget men klockan är redan 11!'
'Oj vad tiden har gått fort.' Sa han med nedstämd ton i rösten.
'Ja för fort' Tillade jag med ett leende.
Chaz var verkligen trevlig tänkte hon för sig själv.
Men han avbröt hennes tankar.
'Du , kan jag få ditt nummer?'
'Ja såklart!' Ett leende formades på hans läppar när han drog upp telefonen ur byxfickan när han räckte telefonen till mig såg jag att han redan skapat en kontakt för mig jag skrev i mitt nummer och ett 'Tack!' lämnade hans strupe. 'Ingen orsak' Fick jag ur mig och vi båda log.
'Hejdå Madison' sa han med ett stort leende.
'Hejdå Chaz' Sa jag med ett leende större än vanligt.
På vägen hem cirkulerade många tankar i mitt huvud.
Ny skola , nya vänner , nya lärare , Chaz , allt snurrade i hennes huvud och hon tyckte förvånasvärt mycket om Stratford.
När jag lagt i lakan i min säng la jag telefonen på laddning och öppnade laptopen som hade legat på det svarta sängbordet men som nu låg i mitt knä. Jag surfade in på twitter och kollade igenom den lite snabbt innan jag loggade ut och stängde den. Jag släckte lampan och tänkte på dagen men hann inte långt innan jag somnade.

-----------------------------------------------

Heej , ni får ett kapitel idag för det kommer inte komma på ett tag framöver då min skrivlust och insperation är på 0 och har skrivit ca 2 rader på Del 6 ... Så.. Men hoppas på söndag iaf! :) Sen har jag ju sportlov nästa vecka också så då kommer  jag troligtvis skriva :) 

puss o kram alla fina läsare! 

PS. om nån med novellblogg/justin bieber blogg vill ha ett länkbyte så skriv en kommentar eller mejla till jbnoveller@gmail.com :)


Nothing like us , DEL 4

Tidigare: Jag skrattade till och sa 'Sorry har glömt o handla så kommer tydligen få svälta idag.'
Han skrattade till och sa sedan 'Vill du följa med mig hem och äta något?'
Hennes hjärna hann inte ens reagera innan hon svarat 'Ja gärna'
Han log ett stort leende och de gick åter ut i den kalla vinter kvällen.Hon låste dörren och han tog sin cykel innan de gick mot det stora huset.

Chaz Perspektiv:
Medans vi gick mot mitt hus , frågande Madison som hon hette , tjejen med långt mörkbrunt och och isblåa ögon som dessutom bodde två hus ifrån mig, den självklara frågan: 'Spelar du hockey?'
Jag svarade med ett leende: 'Ja har spelat ett tag nu , kanske lite för länge till och med..' Ett skratt lämnade min strupe. Fan var töntig jag var..
Hon skrattade till och svarade 'Haha hur gammal var du när du började spela då?' Sa hon Med ett stort leende som avslöjade hennes kritvita tänder.
'Sen jag var alldeles för liten.' Jag skrattade till och log ett litet leende. Inte Igen Chaz...
Ett skratt lämnade hennes strupe ett väldigt sött sådant. Han blev glad av att höra hennes skratt och han förstod inte varför.
'Ditt skratt är jätte sött' Sa jag med en seriös min som även inkluderade ett litet leende. Men Chaz vafan gör du?
Hon skrattade ännu en gång och log stort , 'Ditt med'
Vi båda skrattade när jag såg mitt hus , som var onödigt stort då vi bara var 5 i familjen.
Madisons Perspektiv:
När vi kom fram till det stora beiga huset , slängde han ifrån sig cykeln och gick mot den svart målade dörren på framsidan , ingen bil stod parkerad på uppfarten så jag förstod att hans föräldrar jobbade eller var borta ialla fall.
'Kom in!' sa han när han hade låst upp och gjorde en gest mot den vidöppna dörren.
'Tack' sa jag med ett leende och gick in genom den stora dörren in i en stor hall med skor placerade på ett stort skoställ och ovanför skostället var en ganska stor hatthylla där olika mössor , vantar , halsdukar och kepsar låg utspridda och på krokarna hängde ett antal jackor i olika färger och storlekar.
'Har du några syskon?'
'Ja en storebror och en lillasyster dom är 18 och 10 år' Sa han med ett leende.
'Åå vad kul med syskon..' Sa jag med en tillgjord ledsen min.
'Har du inga?' Sa han med ett höjt ögonbryn.
'Nej tyvärr' sa jag med dov röst.
'Då kan jag bli din bror då!' Sa han med ett stort leende innan vi båda började skratta högt åt hans skämt.
'Så vad vill du äta?' Sa han med ett leende. Madison märkte att han lett ganska mycket sedan dom träffades. 'Det är en bra sak Madison. Sa hennes undermetvetna till henne själv.
'Hmm jag vet inte vad har du?' Hon log stort ,hon gillade verkligen Chaz även fast dom bara känt varandra i typ 20 minuter.
'Allt!' Ett självsäkert leende fyllde hans ansikte.
'Hmm då ska vi se' Jag öppnade självsäkert hans kylskåp och där mitt framför ögonen på henne stog en stor Coca-Cola det var då lusten slog henne 'Cola!' Log hon. När vi hade avslutat vår skrattattack och han gick och tog fram glas kollade jag för första gången min mobil på alldeles för länge , det fanns ett nytt sms från mamma , jag log lite för mig själv när jag läste ''Vi kommer imorgon kväll , hoppas allt går bra! puss mamma'' Jag svarade med ett kort ''Okej kram!'' när jag tryckt på skicka kollade jag snabbt vad klockan var , 9.03 PM visade den digitala klockan uppe i högra hörnet på skärmen. 
Dagen hade gått fort och hon hade haft förvånasvärt kul med Chaz och hon hoppades dem kunde ses i skolan nån gång. Chaz avbröt hennes tankar och frågade som om han kunde läsa hennes tankar vilken klass hon skulle börja i. ' Emm jag vet inte riktigt än' svarade jag kort.
'Om du får välja klass så välj min !' Sa han med en blinkning.
'Det ska jag' sa jag och blinkade tillbaka.
Han ställde glasen på köksön i mitten av det stora ljusa köket. 'Säg stopp' Sa han och skrattade till.
När nästan hela glaset var fullt sa hon 'Stopp!' Och ett stort leende spred sig på hennes läppar innan De båda började skratta medans han hällde upp till sig själv.

------------------------------------------

YEES texten fucka inte!! :D Kul att ni faktiskt har gått in på bloggen idag :') Där var iaf del 4 , har bara skrivit 5an och lite av 6an så nu kanske det inte kommer kapitel så ofta längre :/ Men ni får ha det så bra så lägger jag nog ut Del 5 på söndag nästa vecka eller om ni kommenterar torsdag! :)

Snälla ge mig kritik , har ingen lust o skriva kapitel som ni inte gillar :/ Så kommentera!


Nothing like us , DEL 3

DEL 3

Madison startade bilen och rullade ut på den stora motorvägen igen. När hon efter ca 30 minuter hade kommit hem och parkerat på uppfarten vid det stora huset, gick hon längs den sandade gång stigen mot dörren när hon hörde ett ''Hallå?'' bakom sig.

Hon vände sig hastigt om och då såg hon honom.

 

Där ca 10 meter ifrån henne stog en kille med gyllenbrunt hår och bruna ögon. Han satt på en cykel med en hockey trunk över axeln , Madison kände igen en hockey trunk eftersom hon själv hade en. Han gick mot henne och när han stog ca 1 meter ifrån henne sa han hastigt som om han inte ville fördröja hälsningen 'Hej, Chaz Somers' och med ett stort leende på läpparna sträckte han ut handen.

'Hej , Madison Styles' Sa hon och tog i hans hand och skakade den.

'Så du har stil alltså?' Sa han och blinkade och ett snett leende prydde hans söta ansikte.

Madison skrattade och svarade med ett leende 'Ja tydligen!'

Båda skrattade i några sekunder innan han påbörjade en ny mening.

'Jag bor ca två hus ifrån dig' sa han med ett snett leende och pekade mot det stora beiga huset lite längre ner på gatan.

'Jasså , kul men lite läskigt..' Sa hon med ett leende.

'Ja lite faktist , hur gammal är du då?'

'Jag har precis fyllt 17, dudå?'

'Samma' Sa han med ett leende.

'Kul!'

'Ja lite' Sa han och skrattade.

Han huttrade till.

'Vill du följa med in du ser ut att frysa?' Sa hon med vänlig röst.

'Ja gärna, ska bara hämta min cykel.'

'Gör så!' Medans han gick för att hämta hans cykel , gick jag fram till dörren och låste upp den , precis när låset klickade till såg jag att han stog brevid mig i ögonvrån.

Jag gjorde en gest med handen som tydde på ''Varsågod och stig på''

Han nickade och gick in. I hela huset stog det flytt kartonger på olika ställen.

'Ursäkta röran vi har inte packat upp riktigt än.'

'Det är lugnt' sa han och lät förvånasvärt lugn. Då slog det henne , hon hade inget och äta varken ikväll eller till frukost. Fan utbrast hon och Chaz kollade konstigt på henne med ett leende.

Jag skrattade till och sa 'Sorry har glömt o handla så kommer tydligen få svälta idag.'

Han skrattade till och sa sedan 'Vill du följa med mig hem och äta något?'

Förvånad över sitt eget svar sa hon 'Ja gärna'

Han log ett stort leende och de gick åter ut i den kalla vinter kvällen. Hon låste dörren och de gick mot det stora huset.

 

 --------------------------

Texten ska förstås fucka sig -.- men aja hoppas ni kan läsa iaf , blir så förbannad på blogg.se ibland.. :@ 

och sorry sa ju att ni skulle få kapitel i söndags men de kunde jag förstås inte hålla dum som jag är men har haft mycket i veckan och så , så sorry :) Men denna söndag hoppas jag att jag ska lägga upp ett nytt kapitel. KOMENTERA!


Info!

Har skrivit om några kapitel så på söndag får ni del 3! Kanske kommer bli konstigt för jag har inte skrivit om Kapitel 1 och 2!
mvh C

Info mm.

Om det ska komma ett nytt kapitel måste ni kommentera vet ni! :) Ge kritik! Säg vad som är bra/dåligt!
mvh C

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2971894/?claim=knryutmxjpu">Follow my blog with Bloglovin</a>

Nothing like us , DEL 2

DEL 2
Tidigare: 'Hallå?'
'Har du hört vem som är i Stratford?!' Cassie skrek nästan i andra änden.

'Nej vem då?' Sa jag i normal ton till skillnad från Cassie som lät som om hon hade vunnit 5 miljoner på lotto.
'JUSTIN BIEBER' Denna gång skrek Cassie ännu högre och Madison fick lov att flytta telefonen lite från örat. Juste att hon inte kom på det från första början hela Cassies rum var fyllt med Justin Bieber affischer.
'Jaha haha och?'
'VADDÅ OCH?! HAN ÄR I SAMMA STAD SOM DU MADISON STYLES!!' Cassies skrikande dånade i huvet på Madison.
'Ja det spelar väl ingen roll det är ju inte så att jag kommer träffa han direkt?'
'Man vet ju aldrig!' Cassie hade ialla fall slutat skrika men hon pratade fortfarande ganska högt.
'Men nu måste jag åka Cassie'
'Vaddå vart har du vart?'
'Jag skjutsade mamma och pappa till flygplatsen dom ska till SF och hämta de sista sakerna och pappas bil.'
'Varför följde du inte med?' Cassie lät lite sårad på rösten nåt som Madison inte hört många gånger.
'Nej vill försöka packa upp innan skolan börjar på måndag..'
'Jaha, det gör inget vi träffas på vårlovet va?'
'Ja såklart!' Sa jag gladare än jag egentligen var , det hade vart lite skönt att komma ifrån Cassie också , dom hade vart lite frånvarande från varandra efter det sista grälet dom hade. Hennes tankar avbröts när Cassie sa hejdå och Madison sa detsamma och med ett litet klick avslutades samtalet. Madison startade bilen och rullade ut på den stora motorvägen igen. När hon efter ca 30 minuter hade kommit hem och parkerat på uppfarten vid det stora huset, gick hon längs den sandade gång stigen mot dörren när hon hörde ett ''Hallå?'' bakom sig.
Hon vände sig hastigt om och då såg hon honom. Där han stog bara ca 10 meter ifrån henne själv.

---------------------------

OO spänning ;)
Jag vet inte hur delarna är riktigt utan jag bara skriver och kopierar men jag tål kritik inte för mycket dock hihi , om nån undrar varför så ja jag är lite känslig ibland speciellt när jag lyssnar på let her go by passenger eller nothing like us by justin bieber hehe lyssnade nyss på båda haha! men nu ska jag inte skriva en hel till novell här haha ha det bra ni 5 läsare som just läst min blogg ^^
sorry för korta delar förresten :s Kommer bli lägre sen lovar! pusssssss på er.

Nothing like us , DEL 1

DEL 1

 

Det var en kall december dag , Madison satt i den svarta Range rovern , hon saknade redan sina vänner i San Fransisco hennnes tankar avbröts när hennes mamma och pappa i kör sa ''Nu är vi framme!'' Hon tittade upp från sin mobil och ut genom fönstret. Hon märkte att folk kollade på deras bil när den ganska sakta rullade fram bland husen. När bilen stannade på uppfarten var det första hon såg en stor flytt bil som stod in backad på uppfarten brevid deras bil 2 flytt gubbar bärde vår soffa in i det stora huset , det var vitt och en stor inglasad balkong satt ihop med huset , det var ihopsatt med både övervåningen och under våningen , konstigt nog gillade Madison huset till skillnad från det i SF det var fult tyckte Madison men hennes föräldrar älskade det huset. Hon tog upp mobilen och tröck på meddelande ikonen gick in på hennes och Cassies konversation sen tog hon ett kort på hennes nya hus och skrev ''OMG såå mycket snyggare än vårt gamla'' Bara nån minut senare kom svaret ''Åå avundsjuk tjej här! :o'' Madison var inte mycket för smileysar men det var Cassies favorit sak med att smsa. Svaret fick bli ''Önskade du oxå flyttade vem ska jag nu tillbringa mina helger med? Datorn ? Yay.. :/'' För första gången på länge gjorde Madison en smiley.

Bara kanske 30 sekunder senare kom svaret , wow idag var hon snabb på att svara ''Jag med men vi kan ju skypa eller hur?'' Madisons svar blev ett kort ''Ja såklart!'' Tankarna snurrade i hennes huvud ' skulle hon få några vänner ? Skulle hon sitta ensam i matsalen?' Men hennes tankar avbröts av hennes pappa '' Madison jag och mamma ska till flygplatsen jag ska flyga tillbaka till San fransisco jag måste hämta min bil och mamma lite mer saker som ligger kvar i det gamla huset , vi kommer hem imorgon är det okej?''

Madison svarade med en mini suck '' Jaja men jag kan väl få ha bilen då?''

'' Men då måste du skjutsa oss till flygplatsen och hämta oss imorgon?''

''Nähe'' det lät mer snällt i hennes huvud men det kom ut i en ganska elak ton.

''Va inte så tjurig!'' Hennes mamma lät sträng men faktist inte så arg.

''Förlåt lät snällare i huvudet..''

''Det är lugnt men vi måste åka nu planet går om en och en halv timme!''

Med det sagt satte de sig alla tre i bilen och Madison la i backen och rullade ut från uppfarten och svängde ut mot motorvägen och följde skyltarna där det stog ''STRATFORD FLYGPLATS 5KM'' när hon svängde in på parkeringen och ställde sig nära ingången eftersom det nära på var snöstorm ute. När hon kramat sina föräldrar och fått den nya hus nyckeln åkte hon därifrån. När hon kom ut på den stora motorvägen började ''Tank lampan'' lysa FAN tänkte hon men sen såg hon den stora skylten som det stog Preem på yees tänkte hon när hon svängde in på den lilla macken tog hon fram sitt Bankkort om man nu kunde kalla det för det , det ända hon kunde göra med det var ju att betala med inte beställa saker från internet eller nåt annat roligt.. Hon tog upp sin mobil och gick in på appen hon hade för att kolla hur mycket pengar hon hade på kortet dom stora siffrorna på skärmen visade 100 dollar precis jaja det räckte till bensin och en chokladbit. När hon sedan satte sig i bilen hörde hon sin mobil ringa hon tog upp den och läste namnet Cassie stog det. Hon tröck på den gröna knappen som visades och la telefonen mot örat.

'Hallå?'

'Har du hört vem som är i Stratford?!' Cassie skrek nästan i andra änden.

 

--------------------------------------

SF= San Francisco om nån undrar :)

 

Justin Kommer senare i novellen !

 

Kommentera gärna!

 

EDIT

Insåg just att texten är cpad hoppas ni kan läsa endå skriv en

kommentar om det gick o läsa annars ändrar jag till nästa

kapitel.

 

ALL TEXT ÄR SKRIVEN UTAV MIG ''C'' OCH FÅR EJ

KOPIERAS!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.