Nothing like us , DEL 1

DEL 1

 

Det var en kall december dag , Madison satt i den svarta Range rovern , hon saknade redan sina vänner i San Fransisco hennnes tankar avbröts när hennes mamma och pappa i kör sa ''Nu är vi framme!'' Hon tittade upp från sin mobil och ut genom fönstret. Hon märkte att folk kollade på deras bil när den ganska sakta rullade fram bland husen. När bilen stannade på uppfarten var det första hon såg en stor flytt bil som stod in backad på uppfarten brevid deras bil 2 flytt gubbar bärde vår soffa in i det stora huset , det var vitt och en stor inglasad balkong satt ihop med huset , det var ihopsatt med både övervåningen och under våningen , konstigt nog gillade Madison huset till skillnad från det i SF det var fult tyckte Madison men hennes föräldrar älskade det huset. Hon tog upp mobilen och tröck på meddelande ikonen gick in på hennes och Cassies konversation sen tog hon ett kort på hennes nya hus och skrev ''OMG såå mycket snyggare än vårt gamla'' Bara nån minut senare kom svaret ''Åå avundsjuk tjej här! :o'' Madison var inte mycket för smileysar men det var Cassies favorit sak med att smsa. Svaret fick bli ''Önskade du oxå flyttade vem ska jag nu tillbringa mina helger med? Datorn ? Yay.. :/'' För första gången på länge gjorde Madison en smiley.

Bara kanske 30 sekunder senare kom svaret , wow idag var hon snabb på att svara ''Jag med men vi kan ju skypa eller hur?'' Madisons svar blev ett kort ''Ja såklart!'' Tankarna snurrade i hennes huvud ' skulle hon få några vänner ? Skulle hon sitta ensam i matsalen?' Men hennes tankar avbröts av hennes pappa '' Madison jag och mamma ska till flygplatsen jag ska flyga tillbaka till San fransisco jag måste hämta min bil och mamma lite mer saker som ligger kvar i det gamla huset , vi kommer hem imorgon är det okej?''

Madison svarade med en mini suck '' Jaja men jag kan väl få ha bilen då?''

'' Men då måste du skjutsa oss till flygplatsen och hämta oss imorgon?''

''Nähe'' det lät mer snällt i hennes huvud men det kom ut i en ganska elak ton.

''Va inte så tjurig!'' Hennes mamma lät sträng men faktist inte så arg.

''Förlåt lät snällare i huvudet..''

''Det är lugnt men vi måste åka nu planet går om en och en halv timme!''

Med det sagt satte de sig alla tre i bilen och Madison la i backen och rullade ut från uppfarten och svängde ut mot motorvägen och följde skyltarna där det stog ''STRATFORD FLYGPLATS 5KM'' när hon svängde in på parkeringen och ställde sig nära ingången eftersom det nära på var snöstorm ute. När hon kramat sina föräldrar och fått den nya hus nyckeln åkte hon därifrån. När hon kom ut på den stora motorvägen började ''Tank lampan'' lysa FAN tänkte hon men sen såg hon den stora skylten som det stog Preem på yees tänkte hon när hon svängde in på den lilla macken tog hon fram sitt Bankkort om man nu kunde kalla det för det , det ända hon kunde göra med det var ju att betala med inte beställa saker från internet eller nåt annat roligt.. Hon tog upp sin mobil och gick in på appen hon hade för att kolla hur mycket pengar hon hade på kortet dom stora siffrorna på skärmen visade 100 dollar precis jaja det räckte till bensin och en chokladbit. När hon sedan satte sig i bilen hörde hon sin mobil ringa hon tog upp den och läste namnet Cassie stog det. Hon tröck på den gröna knappen som visades och la telefonen mot örat.

'Hallå?'

'Har du hört vem som är i Stratford?!' Cassie skrek nästan i andra änden.

 

--------------------------------------

SF= San Francisco om nån undrar :)

 

Justin Kommer senare i novellen !

 

Kommentera gärna!

 

EDIT

Insåg just att texten är cpad hoppas ni kan läsa endå skriv en

kommentar om det gick o läsa annars ändrar jag till nästa

kapitel.

 

ALL TEXT ÄR SKRIVEN UTAV MIG ''C'' OCH FÅR EJ

KOPIERAS!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback