Kapitel 4 - Wow..

Previously:

''Jag tror det tar 2 veckor.'' Svarade jag snabbt och Ryan sade snabbt : ''3 veckor.''
Chaz såg ut att tänka lite nogrannare men sa sedan: ''1 vecka.'' Alla log och skakade hand med varandra. Precis när vi var klara med handskakandet öppnade Justin passagerar dörren och satte ner Cassie på stolen framför mig för att sedan lägga ner hennes trunk i knäet på henne , hon såg allmänt glad ut och jag visste inte riktigt om det var pågrund av att vi skulle spela hockey eller om det faktiskt hänt något där inne.

Kapitel 4
När jag och Justin kommit innanför dörren släppte han ner mig och schasade iväg mig för att hämta mina grejer så jag sprang upp för trappen och in i mitt rum. På sängen låg det ett brev och det stod med slarvig skrivstil ''Cassie'' – mamma - jag såg det direkt på handstilen och jag öppnade snabbt brevet.
''Hej Cassie, här ligger 200 dollar så att du kan köpa nya hockey saker , se det som en tidig födelsedagspresent. Vi älskar dig , puss / Mamma och pappa''
Då slog det mig , jag fyller år på lördag vilket är om exakt en vecka idag. Mamma och pappa jobbade mycket så jag saknade dom väldigt ofta , mamma är sjuksköterska och älskar sitt jobb , pappa gillar sitt jobb mindre men han får se mycket av världen han var nämligen också sjuksköterska men inte i Canada utan i andra länder över hela världen just nu är han i Atlanta men kommer hem om 2 veckor , vilket betyder att han är borta på min födelsedag.. Det är synd eftersom jag faktiskt fyller 18 och vill gärna ha min pappa här då men aja får väl nöja mig med mina vänner och mamma. Jag började räkna dagarna och insåg att Justin skulle vara här på min födelsedag , jag log lite av tanken men avbröts när jag såg Justin flina i ögonvrån.
''Vad gör du här , Justin?'' Sa jag förvånat.
''Ja eftersom du har vart här uppe ganska länge nu trodde jag att det hade hänt nåt.'' Sa han och log svagt.
''Jaha , förlåt..'' Sa jag och kollade ner i marken.
''Ääh , säg inte förlåt för det , berätta varför du är så nere istället.'' Han fick det att låta som en fråga men han verkade faktiskt intresserad. Cassie fick plötsligt ett sting av lycka i själen , att nån brydde sig för en gångs skull.
''Pappa kommer inte vara här på min 18 års dag , mamma jobbar konstant och jag är hur röksugen som helst!'' Hon hade nu satt sig på sängen och Justin hade nu omfamnat henne med sina trygga armar. Han sa inget på flera sekunder.
''Jag kommer ialla fall vara här då , jag träffar nästan aldrig min mamma heller så jag vet hur det känns och röksuget får du helt enkelt stå ut med för jag vill inte att du skadar dig själv så.'' Cassie log nu och det kändes som att han faktiskt förstod henne.
''Tack , Justin. Det fick mig faktiskt på bättre humör.'' Sa hon och tittade upp mot hans ansikte.
Han log stort tillbaka och kysste hennes huvud. Det kändes som att dom senaste månaderna hade hon och Justin kommit varandra närmare än förut och hon gillade det , han var ett bra stöd.
''Men nu måste vi nog skynda oss man vet aldrig vad dom tror vi gör här inne'' Sa han och skrattade till. Cassie skrattade hon med och reste sig upp och gick mot sin garderob för att ta ut sin hockey trunk och sin klubba. Sen såg hon ner på sin klädsel , Nej inget för att åka till hockey'n med så hon tog ett par vinröda sweatpants och en grå huvtröja som det stod ''OBEY'' på.
''Jag ska bara byta om snabbt , Justin'' Sa hon och han nickade innan hon försvann in på toan.
När hon kom ut stod han där med hennes trunk på axeln och i den andra handen höll han hennes klubba. Han kollade på något annat men när han hörde henne såg han på henne och hans ögon förstorades ''Wow , Cassie''

Tumblr_mjs6fz7h711s3jx76o1_500_large

                                                        ''Wow Cassie''

Hon fnittrade till och gick fram till honom och tog hennes väska och klubba och vände sig sedan om och han stod i exakt samma ställning och ögonen var lika stora som förut.
''Kom nu knäppis'' Han ryckte till och svarade snabbt : ''Aha , ja nu går vi'' Jag skrattade till ännu en gång och himlade med ögonen , Killar.. När vi kom ut i bilen igen betedde sig alla väldigt konstigt men jag brydde mig inte om det , det var tyst hela vägen till ishallen , konstigt eftersom Chaz och Ryan brukar vara ganska prat glada av sig, men inte nu tydligen.. Jag fick lov att bryta tystnaden efter ett tag eftersom det vart för tyst och jag måste ju berätta att vi ska ha filmkväll ikväll.
''Jag är ensam hemma ikväll och ni borde komma och kolla på film?''
Alla svarade ''Jaa!'' i kör och Justin nickade glatt. Nu är dom plötsligt glada, konstiga människor..
''Nu är vi framme!'' Mina tankar avbröts när Justin skrek exalterat , det märks att han saknar sitt vanliga liv ibland.. När jag hade bytt om gick jag ut till ishallen , Fly pratade i telefon så jag orkade inte vänta på henne. När jag kom ut var bara Justin klar och han stod redan och sköt mot målet på ena kortsidan av planen. Jag åkte fram till honom och tacklade undan honom för att själv ta pucken och skjuta mot mål och dessutom träffa. ''Öööj , din lilla j*vel!'' Första gången på länge jag hörde Justin svära. Jag började skratta så mycket att jag inte märkte när Justin tog sats och tacklade tillbaka. ''Pay back!'' Skrek han så det ekade i hela ishallen. ''Okej det var jag värd förlåt , Justin.'' Sa jag och båda började skratta och jag åkte fram till honom och gav honom en kram som han antagligen inte kände under alla hockey grejer men till min stora förvåning kramade han tillbaka och jag log stort när kramen avslutads och han log minst lika stort tillbaka. Det var ingen ''romantisk'' kram utan en ''bra spelat'' kram.
''Eeeey , Ryan!'' Skrek Justin när han såg Ryan komma ut ur omklädnings rummet och det tog inte lång tid innan Chaz och Fly också kom ut.
''Fly!'' Skrek jag och åkte fram till henne.
''Cassie!'' Skrek Ryan och det slutade med att alla skrek varandras namn. När det var nog med namn-skrikandet började alla skratta. När vi spelat ett par matcher var det dags för McDonalds enligt killarna. Har dom inte ätit nog med skräpmat idag?
Jag och Fly fick ge med oss och killarna verkade jätte nöjda med det.
När alla bytt om och vi satt i bilen var det verkligen inte pinsam tystnad nå mer , alla skrattade åt gamla minnen och skämt. Det var skönt , jag hatade pinsam tystnad ,det var så tyst , obiviously?
När Justin hittat ett lagon avlägest McDonalds tog han Drive – In och insisterade på att betala allas mat och innan Jag , Fly , Ryan och Chaz hunnit fiska upp pengar ur fickan hade Justin betalat så vi fick ge med oss.
''Vad ska vi kolla på för film ikväll eller rättare sagt filmer ikväll?'' Det var Ryan som hade pratat och alla sa som förväntat i kör ''Skräckfilm'' jag hatade skräckfilmer då jag var jätte lätt skrämd, men hellre det än att vara själv hela kvällen/natten. När Justin stannat utanför en mack långt från Stratford's centrum kollade alla sig förskräckt omkring och trodde Justin skulle kidnappa oss eller något i den stilen , men icke han gick bara ut ur bilen och vi följde efter som valpar eftersom ingen av oss varit här. Det var antagligen här Justin handlade för att inte bli upptäckt och jag förstod honom , ingen skulle vilja åka hit frivilligt. När killarna handlat med sig ungefär halva macken medans jag och Fly bara köpt en varsinn cola , en varsinn Ben & Jerry och en godis påse att dela på så satt vi nu på väg hem till mitt hus.

----------------------------------------------

Jätte kort kapitel jag vet men ville få upp det idag! kommentera! ppuuss


LÄNKBYTE


      Jag är Primrose, en vanlig 17 årig tjej som bor i Californien. Skolavslutningen är snart här, och sedan ska jag till Stratford över sommaren. Till pappa och min syster, Lily. Hon som är skådespelare och dejtar Justin Bieber. Justin Bieber, vars musik gör mig varm i hela kroppen. Jag vill verkligen bort här ifrån, men jag vill abslout inte dit. Ingen kommer gilla mig där heller. Jag är född till att vara ensam och behöver ingen annan i min närhet. Jag klarar mig bättre ensam. Men jag har inget val, mamma har bestämt sig nu. Jag ska dit, hon kommer inte ändra sig. Sommaren som jag hoppades på att bara kunna slappna av, bara skita i allt, jag skulle bara vilja lägga mig ute på gräsmattan och läsa en bok. En bra bok, en bok jag skulle fastna för och aldrig kunna sluta läsa. Bara ligga hela sommaren och läsa den om och om igen, för det är för bra. För spännande. Fult med äventyr och överaskningar. 


        Men den där boken... Den skulle jag själv uppleva nu i sommar, jag visste det bara inte själv. Inte ännu. Men snart. Jag kan bara säga att på en sommar, skulle mitt liv vändas upp och ner. Från ensamhet till något jag aldrig hoppades på att få uppleva. Men nu får jag inte säga mer. Det får du ta reda på själv, genom att läsa. 


KLIcka hääär för att läsa den!

Kapitel 3 - I think he likes you!

 Previous: När alla satt sig ner vid bordet vart det som vanligt Chaz och Fly brevid varandra eftersom dom antagligen satt och smyg höll hand under bordet. Mitt emot satt jag och Ryan och gapskrattade när vi pratade om hockey matchen igår men vi avbröts när Ryans mobil ringde.

'Ryan' Svarade han med sin vaniga ''telefon röst''.
Man hörde bara lite av rösten på andra sidan luren och man hörde Ryan säga att vi var på pizzerian och efter ett tag säga hejdå och lägga på.
''Vem var det?'' Bara för att jag är så nyfiken måste jag fråga.
''Det var Justin han ska komma hit en sväng''
Precis när han avslutat meningen kom våra pizzor så ingen hann säga något eftersom så fort pizzorna stod på bordet högg alla in och fyllde munnen med pizza.

Kapitel 3
När Justin kom in genom dörren hade han en One Piece med USA flaggan på sig samt ett par RayBan's och som vanligt ett par supras , som idag var svarta.
Tydligen hade ingen känt igen honom eftersom det inte var varken paparazzis eller fans utanför pizzerian , det gladde mig lite eftersom att vara vän med Justin Bieber kan vara ganska jobbigt ibland , och det måste vara ännu värre för Ryan och Chaz eftersom dom är hans bästavänner.
Jag hade ätit halva Hawaii'n och var redan proppmätt , medans alla andra hade ätit upp hela sina pizzor. Justin slog sig ner brevid mig och Ryan och eftersom jag satt längst ut vart det mest brevid mig. Han log stort mot mig innan han sa:
''Herregud Cassie du äter som en mus ju!'' Han log stort och jag suckade.
''Du får gärna ta det sista popstjärnan.'' Han visste mycket väl att jag var sur på honom när jag kallade honom poptjärnan så han visade en ledsen min innan han högg in i dom sista bitarna på min pizza.
''Så Ryan hur går det med Cassie då?'' Sa Justin med pizza i munnen och lutade sig över mig mot Ryan.
Ryan började skratta men svarade seriöst:
''Vi är vänner Justin det vet du.''
''Jo jag vet men jag älskar att reta dig för du blir så sur jämt Butsy'' Justin log sitt retsamma leende som mycket väl passade in just nu.
Alla började skratta och Justin tog en till bit av pizzan.
''Chaz?'' Den här gången var det Ryan som pratade.
''Ja Butsy?'' Jag fnittrade tyst åt deras fula smeknamn på Ryan och alla kollade på mig så jag slutade tvärt och log istället.
''När ska du och Fly erkänna att ni har nåt på gång då?'' Ryan log stort men Chaz såg inte lika gladn ut men inte arg utan mer små sur på Ryan.
''Ha-ha'' Han sa inte mer än så men hans retsamma leende visade att han tänkte på en mening att kontra med. Men hann inte långt förren Justin åter igen börjat prata.
''Cassie?''
''Aa?''
''Hej!'' Såklart Justins lilla skämt där man ska bli nyfiken och svara snabbt för att Justin verkar så seriös. Jag gjorde en min som sa ungefär 'Ha-ha as kul Justin' och han verkade fatta vad jag menade eftersom han började gapskatta , och det tog inte lång tid innan Ryan , Chaz och Fly också börjat skratta och där satt jag och tyckte det inte var kul för 5 öre.
''Förresten Justin hur kom du hit utan paparazzis och fans?'' Jag hade en seriös ton och han svarade till min förvåning seriöst tillbaka:
''Jag gick tidigare hemifrån så ingen var utanför och så ingen skulle följa efter mig.''
Alla ''Aha'ade'' i kör och Justin nickade innan han tog min Cola och drack upp det som var kvar i ett svep.
''Öj! Nu får du köpa en ny åt mig!''
''Oopps'' Sa han och log retligt innan han reste sig upp.
''Ska vi gå?''
Alla nickade och reste sig upp. Justin satt på sig sina RayBan's och jag skulle precis ta min jacka när jag kände två armar runt min midja och inte mer än en sekund senare låg jag på Justin's axel , som vanligt skulle han bära mig som om jag var 3. Han tog tag i min jacka och la den över andra axeln innan alla gick ut från pizzerian och till allas stora förvåning var det bara några enstaka fans utanför men inga paparazzis , Tur.
Justin som vanligtvis brukade stanna och skriva autografer och ta bilder vinkade bara lätt innan han gick mot sin bil.
Jag viskade i hans öra: ''Tjurig idag?'' och han viskade tillbaka:
''Ja när man har dig på axeln är släppa dig inte ett alternativ.'' Sa han just det där eller drömmer jag? Sa självaste Justin Bieber att han inte ville släppa mig.
Jag fnittrade till och han låste upp bilen och gick runt till passagerar dörren för att öppna den och sätta ner mig på sätet.
''Klarar Baby Cassie att sätta på sig bilbältet eller måste farbror Chaz hjälpa lilla damen?''
Jag skratttade och svarade självsäkert: ''Jag kan faktiskt själv.'' jag log stort och knäppte på mig bältet. Chaz , Ryan och Fly hade satt sig där bak och Fly satt bakom mig. Hon lutade sig fram och viskade i mitt öra: ''Jag tror han gillar dig'' jag vände mig hastigt om och såg att Fly log stort och blinkade med ena ögat. Jag började skratta och svarade: ''Tror inte det du!''
Vid det här laget satt alla 3 killarna och glodde på mig och Fly och båda ryckte på axlarna och skrattade. Dom kollade på varandra en sista gång innan alla ryckte på axlarna och Justin startade motorn. Alla satt tysta ett tag tills jag bröt tystnaden med att fråga: ''Vad ska vi göra nu då?''
Chaz svarade snabbt ''Hockey!'' och alla jublade högt.
Justin log stort och började köra mot Chaz hus.
Han stannade bilen utanför och beordade Chaz att han hade 5 minuter på sig att hämta sin hockey trunk. När vi några minuter senare kommit till Fly's hus sa han vänligt :
''Bara för att du är tjej får du 10 minuter.'' Fly log och lipade mot killarna brevid henne som såg lagon sura ut. Medans Fly hämtade sina saker satt killarna och pratade om nån basket match så jag tog upp mobilen och såg att jag fått sms från mamma där stod det:
'Hej gumman , jag och pappa måste jobba natt idag så du får vara ensam.. Förlåt men du får gärna ta dit Fly eller någon annan kompis. Puss / Mamma' Jaha ännu en kväll ensam.. Jag skulle precis svara när Justin ryckte mobilen ur min hand.
''Vem smsar du med?''
''Du får antagligen veta nu.'' Sa jag surt. Han började knappa på tangenterna på den rosa Iphonen och efter ett tags klickande lämnade han tillbaka mobilen han hade svarat:
'Okej , jag , Chaz , Ryan , Fly och Justin sover hos mig. Puss / Cassie PS. Det är Justin som skriver..' Jag skrattade högt åt att han erkände att det var han. Han log stort när jag kollade på honom och jag log tillbaka.
''Så!'' Sa Fly när hon hade öppnat bil dörren och satt sig i sätet där bak. Justin log stort och startade motorn och rullade ner för gatan mot vad jag trodde var Ryan's hus och ack så rätt jag hade för bara ca. 5 minuter senare stod vi utanför hans hus och Justin vände sig om och sa med ironi i rösten :
''Bara för att du är tjej får du 10 minuter på dig.'' Ryan gjorde en besvärad min och hoppade ut ur bilen. Någon minut senare kom han ut ur huset med hockey trunken på axeln och hoppade ca. En minut senare in i bilen och Justin startade för 3e gången motor'n på bilen och började åka mot mitt hus. Jag och Ryan bodde ganska nära varandra så endast några minuter senare stannade Justin utanför mitt hus.
''Ska jag eskortera bebis Cassie till huset kanske?'' Sa Justin medans jag knäptte upp bältet och jag svarade: ''Ja såklart!'' Alla började skratta och Justin hoppade ut ur bilen och gick till andra sidan bilen och tog mig över axeln ännu en gång.
Fly's Perspektiv:
När Justin stängt dörren vände jag mig mot Ryan och Chaz och sa : ''Justin gillar henne va?''
Båda kollade på varandra innan dom båda svarade i kör: ''Japp..''
''Försod de. Hur lång tid tar de innan dom kysser varandra tror ni?''
''Vi slår vad om 10 kr?'' Ryan log stort åt Chaz förslag.
''Jag tror det tar 2 veckor.'' Svarade jag snabbt och Ryan sade snabbt : ''3 veckor.''
Chaz såg ut att tänka lite nogrannare men sa sedan: ''1 vecka.'' Alla log och skakade hand med varandra. Precis när vi var klara med handskakandet öppnade Justin passagerar dörren och satte ner Cassie på stolen framför mig för att sedan lägga ner hennes trunk i knäet på henne och hennes klubba brevid henne , hon hade nya kläder och såg allmänt glad ut och jag visste inte riktigt om det var pågrund av att vi skulle spela hockey eller om det faktiskt hänt något där inne.

-----------------------------------------------------------------------------

Ganska kort kapitel men vad tycker ni? :) Är väldigt nöjd med detta kapitel faktiskt! :)Nästa kommer dram mycket drama! DEt kommer förmodligen upp på onsdag eller torsdag får se när det är klart men såfort det är klart lägger jag ut det! :) Blev lite tidigare än kl 19.00 men iallafall :) Bye! och kommentera!!


Besöksrekord!

Tack snälla ni! :D Har fått besöksrekord på 14 besökare tack så jätte mycket ! Kapitel 3 kommer antagligen idag kl 19.00 :)

Kapitel 2 - Pizza

 
Previous:
-Tjena Justin! Sa han högt och gjorde nåt handslag med honom.
Jaha här står jag helt forever alone. Sa jag med ironi i rösten.
CASSIE! Sa dom båda i kör innan båda slängde sig på mig och kramade mig så hårt att jag nästan inte fick luft.
Ööj lite för hårt killar...
Sorry! Sa dom ännu en gång i kör.
- Så du ska med till Ishallen Justin? Sa jag och kollade på han med seriös min.
Sorry kan inte ska till mina morföräldrar men vi kan nog ses imorgon. Sa han och log så att hans vita tänder syntes tydligt. 
Både jag och Chaz nickade innan vi sa hejdå och Justin åkte iväg. 
Så ska vi gå? Sa jag till Chaz och log stort.
 

Kapitel 2

När vi kommit en bit på väg till ishallen stannade plötsligt Chaz och jag stannade bara någon sekund efter.

''Varför stannar du?''

''Skulle bara se om du också stannade.'' Sa han och blinkade.

Jag började skratta och Chaz var inte sen med att stämma in.

''Varför då?'' Sa jag och började åter igen skratta efter att ha slutat just under den meningen.

''Vet inte faktiskt'' Sa han och skrattade lite lågt.

''Du är ju som du är Chazzy!'' Sa jag innan jag slängt armen om hans nacke och börjat gå igen.

Han skrattade kort innan vi fortsatte gå.

Jag älskar Chaz som en bror , vi har känt varandra sedan jag flyttade hit när jag var 10 , vi har bråkat många gånger men ingen av oss klarar sig utan varandra i mer än en till två dagar då kommer vi bokstavligen rusande tillbaka till varandra.

När vi gått i tystnad ett tag tog jag initiativet till att prata.

''Chaz?''

''Ja?''

''Du är världens bästa vän , vet du det?''

Han skrattade kort innan han svarade.

''Du med Cassie.''

Båda log stort när vi såg ishallen framför oss.

''Sisten dit måste lukta på mina skridskor'' Sa Chaz och tyckte tydligen han var jätte rolig eftersom han garvade ända tills jag sprungit om honom och hunnit före till hallen där Ryan och Fly stod.

''Yeeeeees!''

''Du fuskade!'' Skrek Chaz när han kom gåendes bakom mig.

Både jag , Ryan och Fly började gapskratta innan jag sprang fram till Fly och kramade om henne.

''Hey!''

''Jo hej du Cassie!'' Båda log stort och hon kramade om Chaz medans jag gick eller snarare sprang till Ryan.

''Tjena Butler whats up?''

''Himlen , Walker , Himlen.'' Såklart ska Ryan komma med sina små skämt.. Fast detta var ioförsig ett av hans ''sanna skämt''..

Jag fake skrattade innan jag sa :

''Får jag ingen kram?'' Med tillgjord ledsen röst.

Han kramade mig hårt och jag kramade honom tillbaka.

Efter att Fly och Chaz hade avslutat sitt samtal om vad det nu var de pratade om harklade sig Fly och sa:

''Ska ni stå och hångla hela dagen eller?'' Både hon och Chaz började skratta och efter ett tag började jag och Ryan skratta vi med.

''Ska ni säga va?'' Sa Ryan och log sitt retfulla leende.

''Vi pratade iallafall , det kan nog inte ni göra era tungor är väl upptagna'' Sa Chaz och blinkade medans Fly stod brevid honom och gapskrattade.

''Ha-ha jätte roligt'' Sa jag tröttsamnt. Eftersom att jag var trött på alla deras skämt om mig och Ryan. Alla var tysta ett tag tills Chaz bröt tystnaden.

''Så vad ska vi göra idag då?''

''Kan vi inte äta något jag är as hungrig!'' Såklart är Fly hungrig det är hon alltid och när hon är hungrig äter hon men ändå ser hon ut som en foto modell.

''Nämen Fly , är du hungrig vad konstigt!'' Nu var det min och Ryans tur att skämta med Fly och Chaz och jag skrattade högt åt Ryans skämt.

''Ha – ha..''

Både jag och Ryan gapskrattade och tillslut började även Chaz och Fly att skratta.

''Kan vi inte käka pizza?'' Jag var så sugen på en pizza helst en Hawaii.

''Ja gärna!'' Nästan skrek Fly och alla började gå mot Stratford Pizzeria.

När vi väl kommit fram till pizzerian gick vi alla in och gick mot kassan väl framme vid kassan var Fly först att beställa en Hawaii , först tänkte jag att vi skulle dela men sedan slog det mig att Fly äter en hel själv så det var väl bäst att ta en egen om jag skulle ens få en kant.

''Jag vill ha en Hawaii jag med.'' Sa Chaz och log.

''Jag med!'' Hojtade Ryan och kassören kollade frågandes på mig och jag svarade:

''Jag med.'' Alla började skratta högt men efter ett tag lugnade vi oss eftersom vi märkte att det ekade i pizzerian.

''Vad vill ni ha att dricka?'' Frågade kassören och alla svarade i kör det självklara ''Cola!''

Kassören nickade och vi betalade för att sedan ta en varsinn cola och gå till bordet där vi nästan alltid satt.

När alla satt sig ner vid bordet vart det som vanligt Chaz och Fly brevid varandra eftersom dom antagligen satt och smyg höll hand under bordet. Mitt emot satt jag och Ryan och gapskrattade när vi pratade om hockey matchen igår men vi avbröts när Ryans mobil ringde.

'Ryan' Svarade han med sin vaniga ''telefon röst''.

Man hörde bara lite av rösten på andra sidan luren och man hörde Ryan säga att vi var på pizzerian och efter ett tag säga hejdå och lägga på.

''Vem var det?'' Bara för att jag är så nyfiken måste jag fråga.

''Det var Justin han ska komma hit en sväng''

Precis när han avslutat meningen kom våra pizzor så ingen hann säga något eftersom så fort pizzorna stod på bordet högg alla in och fyllde munnen med pizza.

 

--------------------------------------------------

Nästa kapitel kommer snabbare jag lovar ! puss på alla läsare ialla fall och följ mig gärna på bloglovin också!

Nästa kapitel kommer bli bättre :) detta var ganska o  händelserikt haha :)

 

 
 

LÄNKBYTE

Ni bara måste läsa den här novellen den äger seriöst! Ni hittar den HÄÄÄÄÄR
 
Lite ur Novellen:
Mercedes Flores är en kort tjej med hår ner till svanken. Hon har lugg, mörk bruna ögon och gyllenbrun hy. Hon är 16 år och fyller år 27 augusti. 
Hon har en pojkvän, Moshe Smith, han är 19 år och går sista året i skolan.
Som man hör på efternamnet är hon kusin med Alfredo Flores. Men det träffas aldrig. De träffas kanske en gång varannat år. 
Mercedes mamma, Stayce Flores är syster med Alfredos mamma.
 
Hon har 5 syskon. 
Christopher - 19 år 
Emma - 2
Alexandra - 1 
Jesse - 3
Jackie - 5
 
Mercedes föräldrar är skillda, sedan länge. De skildes när Mercedes var 11.
 
Mercedes största intresse är hästar. Hon älskar att spendera timmar i stallet, dag efter dag, vecka efter vecka.
Mercedes har en egen häst, HanSolo heter han. Han är en stor häst med stort hjärta och mycket hoppintresse. Han är fux med bred bläs och höga strumpor. Han är 10 år, men Mercedes har bara haft han 2. 
Mercedes skulle kunna göra vad som helst för honom.
Hennes mamma Stayce, hennes bror Christopher och Mercedes själv bodde i Stratford när Mercedes var mindre. Hon bodde mittimot Avon Theathre, i en liten lägenhet. 
När Mercedes bodde i Stratford brukade hon sitta på Avon Theathre's andra trappsteg och lyssna på en liten pojke som sjöng. Hon brukade inte lyssna på musik annars, men hon älskade hans mjuka stämma och hans alla covers. Hon kunde sitta i timmar och lyssna på när han sjöng. 
Denna lilla killes namn var; Justin Bieber. 
 
Allt känns perfekt i Mercedes liv. 
Tills allt vänds upp och ner. 
På ett dygn. 
Men detta dygn är en början på något bättre, något mycket större än det som var där innan. 
Något som Mercedes väntat på hela sitt liv.
Utan att veta det. 

MERCEDES PERSPEKTIV

1 juni 2012 - Fredag

Jag hade nog varit en aning chockad precis när han kom. För när vi hoppade av hästen igen kunde jag inte hålla mig borta från honom. Jag var överallt där han var och ville nästan vara på honom. Jag hade bara saknat honom. När vi ställt ut Solo igen ringde jag min mamma och sa till henne att hämta oss. Justin berättade att hon vetat att han skulle komma redan två dar innan, men att han hade tvingat henne att lova att inte säga någonting till mig. Och det hade hon. När hon rullade in på grusplanen sprang jag snabbt fram till henne och kramade henne hårt, samtidigt som Justin stod bakom oss och skrattade. Hans perfekta skratt, gulligt, lite blygt. Han var så underbar.

 

Mamma hade koll på oss hela tiden när vi skulle duscha. Hon smög förbi en gång i minuten för att hålla koll på att inte båda var inne i badrummet samtidigt. Och det tyckte jag var en aning töntigt, faktiskt. Vi var väll inte två heller? När jag kom ut från duschen gick jag snabbt ut i bara en lång handduk för att provocera mamma lite, och Justin med för den delen. 
Jag öppnade dörren försiktigt och Justins blick fastnade på mig snabbt. Den inspekterade mina ben och den bara huden snabbt och mamma verkade få syn på hans blickar då hon snabbt försökte få hans uppmärksamhet. 
- A-a, sa hon snabbt, men Justin släppte inte blicken från mig och jag gick snabbt ut från badrummet för att snabbt stänga dörren och sakta gå förbi Justin mot mitt rum. Jag kunde inte låta bli att flina av hans blickar och såg hans saftiga blick. Vi hade egentligen aldrig rört varandra sådär, överallt. Justin tänkte precis berusat vandra efter mig när mamma hindrade honom. 
- Eyy, du stannar här, du skulle väll också duscha, eller? Han verkade vakna upp från sin lilla trans och ryckte till och kollade upp på henne. Han såg en aning förvirrad ut med nickade. 
- Jo, jag.. Jo. Jag skrattade samtidigt som mamma såg en aning beskymrad ut.


Skriver

Tjatja ! Sitter just nu och skriver på kapitel 2 så ni vet! :)

Hjälp?

hej alla kära läsare ! nu är det så att jag har 0 insperation till kapitel 2? har skivit om det typ 1000 gånger och blir aldrig nöjd!! sen är det så att jag skadat tummen så det går ganska segt att skriva eftersom det gör ont såfort jag gör något med handen.. ni får gärna skriva ett tips på vad som ska hända! dom ska alltså till ishallen för att träffa Ryan och Fly. Vad ska hända där? snälla hjälp mig annars kommer det nog aldrig komma upp ett nytt kapiitel.. ;/ ser även att jag fått lite mer läsare tack för det! :)
look at that smile o.o amazing.. o.O

Kapitel 1 - Getting Ready

PROLOG:

Cassie Walker är en vanlig 17 åring som lever livet i lilla Stratford. Hennes bästavänner är enligt henne Chaz Somers , Fly Smith och Ryan Butler.
Hon har långt mellan brunt hår och isblåa ögon.
Hennes fritid består mest av att spela hockey eller vara med vänner. Hon är en helt vanlig tonåring fast hon  är vän med självaste Justin Bieber. Hon har haft problem sen hon var 13 men vid 16 års ålder var det nog och hon tog tag i sitt liv. Hennes föräldrar jobbar mycket men de älskar henne mer än nåt annat eftersom hon är deras enda barn.  Läs mer om Cassies liv och hennes problem i den nya novellen jag valt att kalla: Love is hard. (tror jag? haha den får heta så iaf.) 

 

När jag vaknade hade fiskbensflätan jag sovit i blivit utdragen och allmänt ful så jag släppte ut det bruna långa håret och gick in i badrummet jag hade brevid mitt rum. Jag kollade mig i spegeln och konstaterade snabbt att jag behövde en ordentlig dusch. Jag tog snabbt av mig kläderna och satte på vattnet , det varma vattnet rann längs min kropp och när jag schmpoonerat håret och tvättat kroppen hade jag i balsam och rakade mig snabbt innan jag klev ur duschen och satte handuken som satt på handdukstorken runt kroppen . Jag rorkade mig snabbt innan jag gick ut till min garderob och satte på mig underkläder innan jag fortsatte rota i garderoben efter mina jeans shorts , när jag hittat dom tog jag snabbt på mig dom sen tog jag en blå ganska genomskinlig kortärmad skjorta och stoppade innan för shortsen. Det såg ganska tråkigt så jag tog fram mitt svarta flätade skärp och satte runt midjan. Med raska steg gick jag mot toaletten igen och denna gång sminkade jag mig lite lätt med puder , mascara och eyeliner , jag älskade att se naturlig ut inte 3 lager fondation och 1 kilo mascara. När jag sminkat mig bortstade jag tänderna för att sedan torka mitt hår och göra små lockar i topparna för att sedan kolla mig i spegeln och sedan gå vidare till sängbordet där min mobil låg jag tog upp den och tröck på meddelande ikonen och sedan på min och Chaz konversation .
''Hey Chazzy ska du göra nå idag? / Cassie''
Jag granskade meddelandet en snabbis innan jag tröck på skicka knappen.
Svaret kom snabbare än jag väntat mig jag log när jag såg svaret inte för att jag var kär i honom eller något sådant utan jag bara älskade att va med honom , Fly och Ryan.
''Nej, ska bara hänga med Fly och Ryan ,  vi ska träffas vid ishallen 12.00 häng på! / Chaz''

Jag började skriva ett svar som blev följande : ''Kommer absolut! see ya later / Cassie''

Jag gick tillbaka till garderoben och tog på mig ett par jeans istället då jag misstänkte att det skulle bli en lång kväll. Jeansen jag satte på mig såg nästan likadana ut som shortsen jag haft på mig innan bara det att dom inte var avklippta. Jag satte på bältet igen fast på jeansen sedan tog jag min mobil och gick ner i köket. Mamma och pappa var lyckligts vis inte hemma.
Inte för att jag inte älskar dom utan för att dom jämt är så jobiiga när jag säger att jag ska träffa Ryan och Chaz. Dom vet mycket väl att vi bara är vänner och ändå tjatar dom om vad vi ska göra och ler deras fåniga flin , nej nog med att tänka på Mamma och pappa.
Jag tog fram en bröd skiva , smör och ost innan jag bredde smör på brödet och la på en ostskiva över det. Jag gick och satte mig i TV rummet och satte igång Tvn det första som visades var reklam, vad annars? Jag kollade igenom kanallistan och bestämde mig för MTV och Awkward , jag var inget riktigt fan av Awkward men det var helt okej tidsfördriv. När jag ätit upp mackan gick jag upp på mitt rum igen och öppnade skrivbordslådan för att leta efter en penna , då jag så paketet ligga där längst in i lådan , jag tänkte efter en stund innan jag tog fram och öppnade det , i det lilla paketet låg 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ciggaretter. Jag funderade en stund innan jag stängde det igen. Jag kunde inte även fast jag var skit röksugen kunde jag inte , jag hade lovat Ryan , Fly och Chaz att inte röka igen och Fly hade också lovat så det var lika bra att skita i det även fast suget var starkt.
Min mobil plingade till och mina tankar avbröts , jag tog upp mobilen och låste upp den.
'Nytt Meddelande : CHAZ' stog det och jag gick in på det.
''Hey , tänkte bara höra om du vill gå till ishallen tillsammas? / Chaz''
Jag kollade klockan innan jag snabbt svarade :
''Sure kom hit nuuu / Cassie''
Det tog cirka 5 minuter innan det knackade på dörren.
Jag tog mobilen och rusade ner för trappan och när jag kommit fram till dörren andades jag som om jag sprungit runt kvarteret 3 gånger.
Men utanför stod inte Chaz utan Justin och där stog jag trött och utmattat efter maratonet ner för trappen som ett fån.
Oh hey , trodde du var Chaz därför sparang jag ner för trappen eftersom han hatar att vänta , ja du vet säkert. Jag pustade ut och han skrattade lite smått.
Det är lungt Cassie du behöver inte förklara dig.
Jag pustade ut. För att sedan skratta lite svagt.
Oj herregud kom in vettja!
Han steg in genom dörren och kramade om mig , först vart jag förvånad men sedan kramade jag tillbaka , jag vet inte hur länge vi stog och kramades men tillräckligt länge för att Chaz skulle komma och knacka på.
Hey Chaz! Sa jag och slängde mig i hans famn.
Jo hej på dig med Cassie. Sa han och kramade tillbaka.
-Tjena Justin! Sa han högt och gjorde nåt handslag med honom.
Jaha här står jag helt forever alone. Sa jag med ironi i rösten.
CASSIE! Sa dom båda i kör innan båda slängde sig på mig och kramade mig så hårt att jag nästan inte fick luft.
Ööj lite för hårt killar...
Sorry! Sa dom ännu en gång i kör.
- Så du ska med till Ishallen Justin? Sa jag och kollade på han med seriös min.
Sorry kan inte ska till mina morföräldrar men vi kan nog ses imorgon. Sa han och log så att hans vita tänder syntes tydligt.
Både jag och Chaz nickade innan vi sa hejdå och Justin åkte iväg.
Så ska vi gå? Sa jag till Chaz och log stort.

---------------------------------

Första kapitlet på nya novellen då! Säg vad ni tycker! Ska jag fortsätta på den här eller den gamla? Kommentera tack annars vet jag inte hur jag ska göra.. :/ Men kommer nog fortsätta på denna då jag tycker den är bättre. Jag har inte läst igenom kapitlet så det finns säkert massa stavfel och dåliga meningar haha! Men nu ska jag lyssna på musik byee :)


Ang nya novellen!

Hej alla kära läsare! Jag har skrivit första kapitlet på den nya novellen och jag är verkligen nöjd!! Så ska fortsätta skriva lite senare och sen så publiceras första kapitlet på 'Love is hard' som jag valt att kalla den kommer på söndag kl 19.00! :) Så kika in här då så får ni en helt ny novell som jag är mycket mer nöjd med än denna! 
Pusssssss

Kära Läsare!

Nu är det såhär att jag tänker sluta skriva på Nothing Like Us novellen då jag tycker den rent ut sagt suger. Så nu är det upp till er . Jag tar bort hela novellen på söndag om ingen vill ha kvar den eller att jag ska fortsätta på den. Kommer ialla fall på börja en ny.
Får se om jag lägger upp den på söndag eller inte. Om ingen kommenterar så raderas hela nothing like us . inte från datorn iofs men men. Kommentera vad jag ska göra med novellen. ¨
puss / C

Nothing like us , DEL 8

DEL 8
På vägen hem var det lite spänd stämning i bilen men alla tycktes prata om olika saker ändå. När vi släppt av Ryan vid hans hus och jag hade fått hans nummer åkte vi mot mitt hus när Justin stannade utanför mitt hus. Frågade han lite försiktigt efter mitt nummer och jag nickade innan han halade fram sin telefon ur sin ficka och låste upp den , när han gav den till mig var den på ny kontakt och jag skrev snabbt in mitt nummer innan jag vände mig mot Chaz som frågade om han kunde få följa med in , jag svarade med ett Ja och ett stort leende.
Hejdå , Justin hoppas vi ses igen sa jag och log.
Ja man kan ju alltid hoppas sa han och log innan jag och Chaz och jag öppnade våra dörrar och gick ut ur bilen. Jag sa ett enkelt Hejdå innan jag stängde dörren och började gå mot mitt hus när jag kände en arm runt min midja, jag log stort och vände mig om. Där stog Chaz och log minst lika stort.
Justin's Perspektiv: När jag skulle kolla i backspegeln för att svänga ut såg jag Chaz som kramade Madison bakifrån innan hon vände sig om och kollade in i hans ögon med ett leende. Jag svängde snabbt ut från trotoarkanten och körde iväg, han ville inte se dom kramas eftersom han konstigt nog var avundsjuk på Chaz , han hade fått Madison att gilla honom så nu var det bara säga hejdå till den chansen och tjejen.
Madisons perspektiv:
Han kollade in i mina ögon innan han lutade sig framåt mot mig innan våra läppar mötes i en kyss. När kyssen avslutats log jag stort och han log tillbaka. Då kom tanken upp i hennes huvud. Vad gjorde hon? Hon hade känt honom i en dag och här står dom och kysser varandra. Hon drog sig ut ur hans grepp.
Chaz jag eller vi kan inte , vi har känt varandra i en dag vi kan inte kyssas nu. Han såg nedstämd ut och svarade: Jag vet det var dumt men du är helt fantastisk Madison.
Tack men jag kan inte , inte just nu , inte efter en dag Chaz.
Okej.. Men jag ska nog gå hem nu. Hans röst var nedstämd.
Okej , men kan jag få en kram ialla fall?
Klart! sa han med ett leende
När dom släppt taget om varandra och han hade gått hem gick jag och låste upp dörren. Jag gick innanför dörren och suckade. Hon hade just avvisat den snällaste och snyggaste killen hon hittills känt. Smart Madison riktigt smart. Men hon visste innerst inne att dom inte kunde kyssas efter en dag.
Chaz perspektiv:
Vad har jag gjort? Varför skulle han kyssa henne , efter en dag? Seriöst Chaz vad har du gjort nudå?
Han tog fram mobilen och skrev ett sms till Madison.
'Hey , vi kan fortfarande vara vänner va? / Chaz'
Han suckade lite när han hörde sms signalen
'Ja såklart men vi borde nog vänta lite med det vi gjorde idag.. /Madison'
Han svarade snabbt : 'Får försöka hålla fingrarna eller rättare sagt läpparna i styr haha eller Maddie? ;) / Chaz
Signalen hördes igen och han öppnade snabbt smset.
'Haha jag med Chazzy ;) / Maddie'
Han log stort innan han la sig pladask i sängen , han var glad att vänskapen inte var förstörd av hans misstag tidigare idag.

-------------------------------

Sorry för att det går fort fram men det kommer inte göra det efter detta kapitel. 


Ang. Kapitel

OBS OBS OBS! delarna efter 7an kommer gå fort fram men aa det kommer gå fort fram i ca 3 kapitel eller nåt sen blir det normal takt igen eller vad man ska säga haha! Men bli inte arga om ni tycker det går för fort fram för det kommer inte göra det sen så ni veeet :)
bye bye
och föresten kommer ett nytt kapitel 7 eller 8 ikväll så ni vet! :)

Nothing like us , DEL 7

 

DEL 7
Hey! Sa alla tre i kör , jag skrattade till innan jag svarade med ett enkelt hejsan tillbaka , hon log ett snett litet leende innan hon bad dem komma in.
Alla tre tog av sig skrorna och killen med ganska kort ljust hår sträckte fram handen och sa : Kanske ska presentera mig  , jag heter Ryan Butlersa han och log hon log lika stort tillbaka och tog tag i hans hand och svarade : Jag heter Madison Styles.
Den andra killen som hade lite längre hår som rakat på sidorna det var mellan brunt och låg snyggt på hans huvud  han hade även fantastiskt hasselbruna ögon. Han sträckte fram sin hand och sa med ett leende som avslöjade hans vita tänder : Jag med då kanske ,  jag heter Justin.
Hon sträckte ännu en gång fram sin hand och svarade : Ja Madison igen med ett lika stort leende. Varför sa han inte sitt efternamn? Är han på flykt eller? Hennes tankar avbröts när Chaz frågade om dom kunde prata , i enrum.
Hon svarade snabbt : Javisst, vi går in i köket. Ni kan sätta er i soffan sålänge sa hon och kollade på Justin och Ryan. Dom nickade innan dom gick mot soffan.
Såå , vad ville du? sa hon när dom satt sig på stolarna vid köksön.
Det är okej att dom följde med va? Frågade Chaz försiktigt.
Ja såklart men vilka är det?
Det är mina bästavänner sa han med ett stort leende.
Okej , men varför sa inte Justin hans efternamn?
Det är nog bäst att du frågar det själv sa han lite tyst.
Okej , sa jag och jag kände hur ena ögonbrynet lyftes.
Dom gick ut till vardagsrummet och satte sig i den stora vita soffan framför Tvn.
Har ni hånglat klart nu? Sa Ryan med ett snett leende.
Både jag och Chaz började skratta. Även Justin stämde in i skrattet. 
Vi har känt varandra i en dag så vi hånglade inte Ryan sa jag med ett lika snett leende som han och blinkade till.
Alla började skratta igen. När skratten avtog blev det tyst och jag bröt tystaden med att fråga : Så vad ska vi göra idag då? Vi kan ju inte sitta inne och kolla på TV hela dagen eller?
Vi kanske kan åka och kolla på Hockey i ishallen sa Chaz med ett frågande uttryck i ansiktet.
Om ni vill så visst! Svarade jag tillbaka.
Alla nickade innan vi reste oss upp och jag stängde av Tvn innan alla gick ut i hallen och började klä på sig ytterkläderna.
Så vem ska köra? frågade jag med ett snett leende.
Jag kan . Sa Justin med ett stort leende. Min bil är hos Chaz men jag kan gå och hämta den så kommer jag hit. Alla tre svarade i kör Okej! , innan Justin gick ut genom dörren och genom fönstret såg man honom traska mot Chaz hus lite längre ner på gatan. Han var inte lat ialla fall.
Jag tog tag i min mobil och nycklar innan jag , Chaz och Ryan gick ut till Justins bil , det var en mattsvart Range Rover , nästan likadan som våran fast våran var blänkade svart inte matt som hans. Jag låste innan jag gick till bilen och satte mig i baksätet brevid Chaz och bakom Ryan som satt i passagerar sätet brevid Justin.
Har alla bälten? Frågade Justin och log ett snett leende.
Alla tre svarade Jaa i kör innan han la i en växel och började köra nerför gatan mot ishallen.
När vi väl kommit fram till ishallen och Justin parkerat bilen på parkeringen utanför den stora byggnaden. Så knäppte alla av sig bältet innan vi gick in genom den stora dörren på framsidan av hallen. Vi tog några platser ungefär i mitten av läktaren inte längst upp och inte längst ner. Jag Satte mig ner och Chaz var snabb att sätta sig brevid mig jag log stort till honom , Justin satte sig brevid mig på andra sidan fast lite längre bort , jag log lite svagt åt honom innan jag huttrade till av kyla . Jag hade glömt hur kallt det var i ishallarna. Chaz la sin arm om mig och jag log stort mot honom. Justin såg lite missnöjd ut när han såg Chaz arm runt midjan på mig.
Jusitn's perspektiv:
Fan då. Måste Chaz få alla snygga tjejer eller? Hon verkade så snäll och dessutom var hon snygg. Jag kollade mot Ryan som såg minst lika misstänksam ut som mig. Jag tog fram telefonen och skrev ett nytt sms där jag skrev 'Äre det nåt emellan dom?'  Innan jag Visade det diskret för Ryan och han ryckte på axlarna. Jag Hoppade över en rad och skrev 'Hon är snygg iaf ;)' Ryan skrattade till lite tyst och nickade när Chaz och Madison vände sig om mot oss med frågande miner. Vad är det som är så roligt? Sa dom i kör med ett misstänksamt leende på läpparna.
Inget svarade jag och Ryan också i kör och lite för snabbt kanske för den delen. Dom båda började skratta innan dom vände sig mot matchen igen.
Madison's Perspektiv:
När matchen var klar reste sig alla och började gå mot utgången. Jag hade inte brytt mig särskilt mycket om matchen mest om Chaz varma arm runt min midja.

--------------------------------------------------------

Så där då var kapitel 7 skrivet och upplagt. Ursäkta för att delarna är så korta men vill inte att det ska bli för långt för då orkar man inte läsa tillslut och ja blablaaa ;)

Nu börjar det bli lite spännande! ;) Vad händer i nästa kapitel? ;)

 
 

Ang. del 7.

Kapitel 7 kommer idag! :D

Sent Grattis till Justin! :D

Grattis i efterskott Justin Drew Bieber! Världens bästa förebild och artist ! Jag har gillat justin sedan one time kom ut , men ingen har vetat det förens typ 1 år sen då jag började visa på riktigt att jag gillade han , tyck jag är en dålig Belieber som inte  kan stå för sin idol och bla bla blaaa , bryr mig inte vad andra tycker egentligen. men ingen av mina kompisar tyckte om honom så det bara blev så. Och NEJ jag har aldrig sagt att Justin sjunger dåligt/ är ful , dålig förebild eller nåt , har bara hållt tyst om allt! Idag står jag  för att jag är en Belieber! Jag kanske inte har pengar för att gå på varenda av hans konsärer , kommer antagligen aldrig få se han på riktigt eller nåt sådant men bara hans musik gör mig glad , hans leende får mig att le. Jag kanske inte alltid har samma åsikter som Justin men det ändrar inte hans otroligt fina röst eller hans fina och bra låtar. Han får tycka som han vill , jag bryr mig egentligen inte så mycket om han har rökt på , han är 18 år , vill testa saker det förstår jag , men så länge han inte börjar röka på dag ut och dag in så bryr jag mig inte jag tänker inte skära mig för att en artist som jag inte ens känner har rökt på. Om jag hade vart hans bästa vän hade jag antagligen skällt på han såklart men seriöst ni är inga riktiga Beliebers om ni skär er för att han har rökt på EN gång (hoppas det är bara en gång iaf.) det är min åsikt. Tyck vad ni vill om mig , kalla mig falsk belieber gör de. Men jag respekterar Justin , inte för hans utseende utan för hans röst den säger så mycket om honom. Jag känner inte Justin så jag vet inte allt om honom , jag vet inte alla hans åsikter men nästan allt ''offentligt'' vet jag nog om honom. Så tycker ni jag är dum i huvet nu , jaha , tyck de då. jag tvingar er inte att läsa den här bloggen/novellen eller nåt. Så tyck som NI vill , bry er inte om vad alla andra tycker , bara ni mår bra , så ska ni inte ändra er och defenitivt inte för en kändis. 
Tack o hej.
Och Grattis till 19 år Justin! :)
 
 
nytt kapitel kommer inom kort för er som vill stanna fortfarande. :)