Kapitel 4 - Wow..

Previously:

''Jag tror det tar 2 veckor.'' Svarade jag snabbt och Ryan sade snabbt : ''3 veckor.''
Chaz såg ut att tänka lite nogrannare men sa sedan: ''1 vecka.'' Alla log och skakade hand med varandra. Precis när vi var klara med handskakandet öppnade Justin passagerar dörren och satte ner Cassie på stolen framför mig för att sedan lägga ner hennes trunk i knäet på henne , hon såg allmänt glad ut och jag visste inte riktigt om det var pågrund av att vi skulle spela hockey eller om det faktiskt hänt något där inne.

Kapitel 4
När jag och Justin kommit innanför dörren släppte han ner mig och schasade iväg mig för att hämta mina grejer så jag sprang upp för trappen och in i mitt rum. På sängen låg det ett brev och det stod med slarvig skrivstil ''Cassie'' – mamma - jag såg det direkt på handstilen och jag öppnade snabbt brevet.
''Hej Cassie, här ligger 200 dollar så att du kan köpa nya hockey saker , se det som en tidig födelsedagspresent. Vi älskar dig , puss / Mamma och pappa''
Då slog det mig , jag fyller år på lördag vilket är om exakt en vecka idag. Mamma och pappa jobbade mycket så jag saknade dom väldigt ofta , mamma är sjuksköterska och älskar sitt jobb , pappa gillar sitt jobb mindre men han får se mycket av världen han var nämligen också sjuksköterska men inte i Canada utan i andra länder över hela världen just nu är han i Atlanta men kommer hem om 2 veckor , vilket betyder att han är borta på min födelsedag.. Det är synd eftersom jag faktiskt fyller 18 och vill gärna ha min pappa här då men aja får väl nöja mig med mina vänner och mamma. Jag började räkna dagarna och insåg att Justin skulle vara här på min födelsedag , jag log lite av tanken men avbröts när jag såg Justin flina i ögonvrån.
''Vad gör du här , Justin?'' Sa jag förvånat.
''Ja eftersom du har vart här uppe ganska länge nu trodde jag att det hade hänt nåt.'' Sa han och log svagt.
''Jaha , förlåt..'' Sa jag och kollade ner i marken.
''Ääh , säg inte förlåt för det , berätta varför du är så nere istället.'' Han fick det att låta som en fråga men han verkade faktiskt intresserad. Cassie fick plötsligt ett sting av lycka i själen , att nån brydde sig för en gångs skull.
''Pappa kommer inte vara här på min 18 års dag , mamma jobbar konstant och jag är hur röksugen som helst!'' Hon hade nu satt sig på sängen och Justin hade nu omfamnat henne med sina trygga armar. Han sa inget på flera sekunder.
''Jag kommer ialla fall vara här då , jag träffar nästan aldrig min mamma heller så jag vet hur det känns och röksuget får du helt enkelt stå ut med för jag vill inte att du skadar dig själv så.'' Cassie log nu och det kändes som att han faktiskt förstod henne.
''Tack , Justin. Det fick mig faktiskt på bättre humör.'' Sa hon och tittade upp mot hans ansikte.
Han log stort tillbaka och kysste hennes huvud. Det kändes som att dom senaste månaderna hade hon och Justin kommit varandra närmare än förut och hon gillade det , han var ett bra stöd.
''Men nu måste vi nog skynda oss man vet aldrig vad dom tror vi gör här inne'' Sa han och skrattade till. Cassie skrattade hon med och reste sig upp och gick mot sin garderob för att ta ut sin hockey trunk och sin klubba. Sen såg hon ner på sin klädsel , Nej inget för att åka till hockey'n med så hon tog ett par vinröda sweatpants och en grå huvtröja som det stod ''OBEY'' på.
''Jag ska bara byta om snabbt , Justin'' Sa hon och han nickade innan hon försvann in på toan.
När hon kom ut stod han där med hennes trunk på axeln och i den andra handen höll han hennes klubba. Han kollade på något annat men när han hörde henne såg han på henne och hans ögon förstorades ''Wow , Cassie''

Tumblr_mjs6fz7h711s3jx76o1_500_large

                                                        ''Wow Cassie''

Hon fnittrade till och gick fram till honom och tog hennes väska och klubba och vände sig sedan om och han stod i exakt samma ställning och ögonen var lika stora som förut.
''Kom nu knäppis'' Han ryckte till och svarade snabbt : ''Aha , ja nu går vi'' Jag skrattade till ännu en gång och himlade med ögonen , Killar.. När vi kom ut i bilen igen betedde sig alla väldigt konstigt men jag brydde mig inte om det , det var tyst hela vägen till ishallen , konstigt eftersom Chaz och Ryan brukar vara ganska prat glada av sig, men inte nu tydligen.. Jag fick lov att bryta tystnaden efter ett tag eftersom det vart för tyst och jag måste ju berätta att vi ska ha filmkväll ikväll.
''Jag är ensam hemma ikväll och ni borde komma och kolla på film?''
Alla svarade ''Jaa!'' i kör och Justin nickade glatt. Nu är dom plötsligt glada, konstiga människor..
''Nu är vi framme!'' Mina tankar avbröts när Justin skrek exalterat , det märks att han saknar sitt vanliga liv ibland.. När jag hade bytt om gick jag ut till ishallen , Fly pratade i telefon så jag orkade inte vänta på henne. När jag kom ut var bara Justin klar och han stod redan och sköt mot målet på ena kortsidan av planen. Jag åkte fram till honom och tacklade undan honom för att själv ta pucken och skjuta mot mål och dessutom träffa. ''Öööj , din lilla j*vel!'' Första gången på länge jag hörde Justin svära. Jag började skratta så mycket att jag inte märkte när Justin tog sats och tacklade tillbaka. ''Pay back!'' Skrek han så det ekade i hela ishallen. ''Okej det var jag värd förlåt , Justin.'' Sa jag och båda började skratta och jag åkte fram till honom och gav honom en kram som han antagligen inte kände under alla hockey grejer men till min stora förvåning kramade han tillbaka och jag log stort när kramen avslutads och han log minst lika stort tillbaka. Det var ingen ''romantisk'' kram utan en ''bra spelat'' kram.
''Eeeey , Ryan!'' Skrek Justin när han såg Ryan komma ut ur omklädnings rummet och det tog inte lång tid innan Chaz och Fly också kom ut.
''Fly!'' Skrek jag och åkte fram till henne.
''Cassie!'' Skrek Ryan och det slutade med att alla skrek varandras namn. När det var nog med namn-skrikandet började alla skratta. När vi spelat ett par matcher var det dags för McDonalds enligt killarna. Har dom inte ätit nog med skräpmat idag?
Jag och Fly fick ge med oss och killarna verkade jätte nöjda med det.
När alla bytt om och vi satt i bilen var det verkligen inte pinsam tystnad nå mer , alla skrattade åt gamla minnen och skämt. Det var skönt , jag hatade pinsam tystnad ,det var så tyst , obiviously?
När Justin hittat ett lagon avlägest McDonalds tog han Drive – In och insisterade på att betala allas mat och innan Jag , Fly , Ryan och Chaz hunnit fiska upp pengar ur fickan hade Justin betalat så vi fick ge med oss.
''Vad ska vi kolla på för film ikväll eller rättare sagt filmer ikväll?'' Det var Ryan som hade pratat och alla sa som förväntat i kör ''Skräckfilm'' jag hatade skräckfilmer då jag var jätte lätt skrämd, men hellre det än att vara själv hela kvällen/natten. När Justin stannat utanför en mack långt från Stratford's centrum kollade alla sig förskräckt omkring och trodde Justin skulle kidnappa oss eller något i den stilen , men icke han gick bara ut ur bilen och vi följde efter som valpar eftersom ingen av oss varit här. Det var antagligen här Justin handlade för att inte bli upptäckt och jag förstod honom , ingen skulle vilja åka hit frivilligt. När killarna handlat med sig ungefär halva macken medans jag och Fly bara köpt en varsinn cola , en varsinn Ben & Jerry och en godis påse att dela på så satt vi nu på väg hem till mitt hus.

----------------------------------------------

Jätte kort kapitel jag vet men ville få upp det idag! kommentera! ppuuss
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback