LÄNKBYTE

Ni bara måste läsa den här novellen den äger seriöst! Ni hittar den HÄÄÄÄÄR
 
Lite ur Novellen:
Mercedes Flores är en kort tjej med hår ner till svanken. Hon har lugg, mörk bruna ögon och gyllenbrun hy. Hon är 16 år och fyller år 27 augusti. 
Hon har en pojkvän, Moshe Smith, han är 19 år och går sista året i skolan.
Som man hör på efternamnet är hon kusin med Alfredo Flores. Men det träffas aldrig. De träffas kanske en gång varannat år. 
Mercedes mamma, Stayce Flores är syster med Alfredos mamma.
 
Hon har 5 syskon. 
Christopher - 19 år 
Emma - 2
Alexandra - 1 
Jesse - 3
Jackie - 5
 
Mercedes föräldrar är skillda, sedan länge. De skildes när Mercedes var 11.
 
Mercedes största intresse är hästar. Hon älskar att spendera timmar i stallet, dag efter dag, vecka efter vecka.
Mercedes har en egen häst, HanSolo heter han. Han är en stor häst med stort hjärta och mycket hoppintresse. Han är fux med bred bläs och höga strumpor. Han är 10 år, men Mercedes har bara haft han 2. 
Mercedes skulle kunna göra vad som helst för honom.
Hennes mamma Stayce, hennes bror Christopher och Mercedes själv bodde i Stratford när Mercedes var mindre. Hon bodde mittimot Avon Theathre, i en liten lägenhet. 
När Mercedes bodde i Stratford brukade hon sitta på Avon Theathre's andra trappsteg och lyssna på en liten pojke som sjöng. Hon brukade inte lyssna på musik annars, men hon älskade hans mjuka stämma och hans alla covers. Hon kunde sitta i timmar och lyssna på när han sjöng. 
Denna lilla killes namn var; Justin Bieber. 
 
Allt känns perfekt i Mercedes liv. 
Tills allt vänds upp och ner. 
På ett dygn. 
Men detta dygn är en början på något bättre, något mycket större än det som var där innan. 
Något som Mercedes väntat på hela sitt liv.
Utan att veta det. 

MERCEDES PERSPEKTIV

1 juni 2012 - Fredag

Jag hade nog varit en aning chockad precis när han kom. För när vi hoppade av hästen igen kunde jag inte hålla mig borta från honom. Jag var överallt där han var och ville nästan vara på honom. Jag hade bara saknat honom. När vi ställt ut Solo igen ringde jag min mamma och sa till henne att hämta oss. Justin berättade att hon vetat att han skulle komma redan två dar innan, men att han hade tvingat henne att lova att inte säga någonting till mig. Och det hade hon. När hon rullade in på grusplanen sprang jag snabbt fram till henne och kramade henne hårt, samtidigt som Justin stod bakom oss och skrattade. Hans perfekta skratt, gulligt, lite blygt. Han var så underbar.

 

Mamma hade koll på oss hela tiden när vi skulle duscha. Hon smög förbi en gång i minuten för att hålla koll på att inte båda var inne i badrummet samtidigt. Och det tyckte jag var en aning töntigt, faktiskt. Vi var väll inte två heller? När jag kom ut från duschen gick jag snabbt ut i bara en lång handduk för att provocera mamma lite, och Justin med för den delen. 
Jag öppnade dörren försiktigt och Justins blick fastnade på mig snabbt. Den inspekterade mina ben och den bara huden snabbt och mamma verkade få syn på hans blickar då hon snabbt försökte få hans uppmärksamhet. 
- A-a, sa hon snabbt, men Justin släppte inte blicken från mig och jag gick snabbt ut från badrummet för att snabbt stänga dörren och sakta gå förbi Justin mot mitt rum. Jag kunde inte låta bli att flina av hans blickar och såg hans saftiga blick. Vi hade egentligen aldrig rört varandra sådär, överallt. Justin tänkte precis berusat vandra efter mig när mamma hindrade honom. 
- Eyy, du stannar här, du skulle väll också duscha, eller? Han verkade vakna upp från sin lilla trans och ryckte till och kollade upp på henne. Han såg en aning förvirrad ut med nickade. 
- Jo, jag.. Jo. Jag skrattade samtidigt som mamma såg en aning beskymrad ut.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback